ENTREGUES

La comanda es lliurarà on ens indiquis (no es fan lliuraments en apartats de correus ni en hotels o altres adreces no permanents). Els lliuraments es realitzaran de dilluns a divendres, excepte dies festius (nacionals, locals o autonòmics).

lacooperativa.cat garanteix la recepció dels productes en les millors condicions de qualitat, gràcies als processos acordats amb les nostres empreses col·laboradores per al correcte transport de la teva comanda.

En el moment del lliurament, hauràs de signar l'albarà de lliurament de la comanda conforme ha estat lliurat i acceptat.

lacooperativa.cat no assumirà cap responsabilitat per retard en el lliurament de les comandes o per productes no lliurats quan sigui a causa de casos de força major, entesos com a tal els successos no culpables impossibles de preveure o que sent previsibles, fossin inevitables.

L'import a cobrar per les despeses d'enviament serà l'especificat en les corresponents TARIFES, per a cada destinació específica, calculats en funció del pes total dels articles adquirits. Els costos de transport es detallen a la pàgina que resumeix la compra abans de confirmar la comanda.

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

Les presents Condicions han estat elaborades de conformitat amb el que estableix la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, la Llei 7/1998 sobre Condicions Generals de Contractació, el Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, de Defensa de Consumidors i Usuaris i totes les disposicions legals resulten d'aplicació.

Segons el que disposa l'article 71 i següents del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, de Defensa de Consumidors i Usuaris, recentment modificat per la Llei 3/2014, de 27 de març, disposaràs d'un termini de fins a 14 dies naturals començant a comptar de la recepció de la comanda, per desistir del contracte sense cap penalització al teu càrrec, però assumint el cost directe del transport en l'enviament i devolució del producte o productes a lacooperativa.cat segons els termes i condicions establerts a continuació .

Pots tornar les comandes en els següents casos:

     1) Si l'embalatge està notablement malmès. En aquest cas indica-al transportista que no ho acceptes.

     2) Si qualsevol dels productes no es troba en bon estat.

En qualsevol d'aquests dos casos, en un període màxim de 24 hores des de la recepció de la comanda, contacta amb nosaltres indicant:

     • El teu número de comanda.

     • Quin producte o productes vols tornar i quin problema tenen.

     • Què vols que fem: canviar els productes per altres o tornar-l'import de la compra.

Un cop haguem rebut el teu missatge, t'indicarem com retornar la mercaderia. No acceptarem canvis ni devolucions si prèviament no hem rebut notificació. En ambdós casos, lacooperativa.cat correrà amb les despeses de devolució.

Només demanem que es compleixin aquestes condicions per fer la devolució:

      1. La devolució s'ha de fer en l'embalatge original, incloent plàstics i etiquetes, abans de 2 dies naturals des de la data de lliurament.

      2. No s'acceptaran devolucions quan la mercaderia que ens arribi no es trobi en perfectes condicions, és a dir, no s'acceptaran si els productes han estat utilitzats, alterats i manipulats.

       3. Si per qualsevol altra raó diferent a les anteriors no quedes satisfet pots tornar qualsevol dels productes. En aquest cas, un cop rebuda la mercaderia, en el seu embalatge original i en perfectes condicions, procedirem al reintegrament de l'import corresponent a la mercaderia de la teva comanda. No obstant això, tingues en compte que els costos de transport, tant de l'enviament com de la devolució aniran a càrrec teu i que tens un màxim de 2  dies naturals des de la recepció de la teva comanda per contactar amb nosaltres i comunicar-nos el problema. Ens posarem en contacte amb tu per buscar una solució satisfactòria i indicar-te els passos a seguir.

Si la teva comanda encara no ha sortit dels nostres magatzems, contacta amb nosaltres indicant el teu número de comanda i els canvis que vols fer.

Els productes s'hauran d'enviar a la següent adreça:

La Cooperativa
Carretera de Bassacs, nº 31
08680 - Gironella (Barcelona)