Nouveau
El blat de moro d’escairar blanc és una varietat de muntanya típica del Berguedà, tot i que se’n troba puntualment en altres zones.Gràcies al procés d’escairat (pelat a baixa velocitat) conserva gran part de les propietats nutricionals del gra complet, ja que només se n’elimina parcialment el segó i se’n manté tot el germen.
Date de disponibilité:
Blat de Moro Escairat
El blat de moro d’escairar blanc és una varietat de muntanya típica del Berguedà, tot i que se’n troba puntualment en altres zones.Gràcies al procés d’escairat (pelat a baixa velocitat) conserva gran part de les propietats nutricionals del gra complet, ja que només se n’elimina parcialment el segó i se’n manté tot el germen.
Destinataire :
* Champs requis
OU Annuler
És un gra de color blanc perlat, gros i rodó. Gràcies al procés d’escairat (pelat a baixa velocitat) conserva gran part de les propietats nutricionals del gra complet, ja que només se n’elimina parcialment el segó i se’n manté tot el germen. Destaca per contenir fibra, hidrats de carboni, proteïnes, fòsfor, potassi i vitamina E, i especialment per l’absència de gluten. En coure’l, el gra agafa l’aparença de «crispeta bullida».