Blat de Moro Escairat Agrandir l'image

Blat de Moro Escairat

Nouveau

El blat de moro d’escairar blanc és una varietat de muntanya típica del Berguedà, tot i que se’n troba puntualment en altres zones.Gràcies al procés d’escairat (pelat a baixa velocitat) conserva gran part de les propietats nutricionals del gra complet, ja que només se n’elimina parcialment el segó i se’n manté tot el germen. 

Plus de détails

4.25 €

En savoir plus


És un gra de color blanc perlat, gros i rodó. Gràcies al procés d’escairat (pelat a baixa velocitat) conserva gran part de les propietats nutricionals del gra complet, ja que només se n’elimina parcialment el segó i se’n manté tot el germen. Destaca per contenir fibra, hidrats de carboni, proteïnes, fòsfor, potassi i vitamina E, i especialment per l’absència de gluten. En coure’l, el gra agafa l’aparença de «crispeta bullida».