Sobrassada - Cal Rovira

Nou

Sobrassada - Cal Rovira

Peça de 500 grs. aprox.

Més detalls

8,00 €

8,80 € per Unitat

Més informació

Cal Rovira de Sagàs (Berguedà) posseeixen una forma de vida: la filosofia de produir d'acord amb les formes artesanes tradicionals i de controlar tots els processos productius.

Ordi, blat de moro, soja, pèsol i oli de soja constitueixen la base de l'alimentació dels porcs. Una part important dels cereals (ordi, blat de moro ...), provenen de la seva pròpia explotació que posteriorment seran convertits en pinso per als animals al molí de la casa.

Això permet donar prioritat a la qualitat orientada cap a l'obtenció d'aliments amb un clar objectiu: criar animals sans a partir d'una rigorosa barreja genètica, equilibrats i amb un potencial alt valor gustatiu.

Tot això és fonamental per oferir una excel·lent gamma de productes que aprofundeix en el gust tradicional i cerca els sabors autèntics d'una elaboració fruit de l'experiència de generacions.

Sobrassada

Ingredients:
Retall d’espatlla, panxeta, greix de porc, tripa natural i pebre vermell dolç.

Elaboració:
Es fa un picat fi dels ingredients, s’hi afegeixen les espècies i es barregen fins a obtenir una pasta homogènia. S’emboteixen en regines o bé en tripa llisa. Es curen durant un mínim de tres mesos, la qual cosa els proporciona un gust intens però, a la vegada, elegant, poc emmascarat per les espècies.